Köpvillkor & returpolicy

I nuläget tar vi endast emot betalningar via Swish. Vid betalningen kommer du hänvisas att swisha din summa till vårt swish-nummer 123-127 50 72. För att underlätta för dig sparas din adress automatiskt så att din nästa beställning sker ännu smidigare! Gå till Mina adresser för att se och uppdatera din adress-information.

 

När din order har registrerats hos oss kommer du få ett mejl som bekräftar din beställning samt en sammanställning av din beställda skjorta. När vi har behandlat din order kommer du få ytterligare ett mejl som  Du kan alltid logga in på ditt konto och klicka på Mina beställningar för att få en överblick av dina beställningar. Gå till Mina mått för att se dina senast inskrivna mått.

Leveranstiden är cirka 3 veckor och skjortan levereras direkt till din dörr, utan extra fraktavgift, om du är bosatt i Västerås. Vid betalningen får du ange ett antal tider som du kommer vara hemma och då vi kan leverera beställningen till dig. Alternativt kan du fylla i att beställningen levereras på något annat sätt i det fall att du har kommit överens med oss om det. 

För en adress utanför Västerås tillkommer en fraktavgift som motsvarar den rådande fraktkostnaden för spårbar försändelse via Postnord.

Följ oss på

  • Instagram
  • Facebook

Tel. 070 621 2198 

Mejl. suitmeuf@outlook.com

©2020 av SuitMe