Tyg 3
Tyg 3

Tyg 10
Tyg 10

Tyg 1 JPEG
Tyg 1 JPEG

Tyg 3
Tyg 3

1/10

Vi har ännu inte lyckats visa upp vita tygprover på bild. Vid köp av vit skjorta, vänligen kontakta oss!

Material

Skjortorna är gjorda av 70-80% ren bomull och resterande del är viskosblandning. Tack vare en speciellt framtagen finish är tyget av en extra lättstruken karaktär som dessutom har lättare att förbli slätstruket. Färgen är väl befäst i tyget vilket gör att skjortan även är som ny efter åtskilliga tvättar. Maskintvättas i 40°.

Pris: 599kr/st

Inom kort kommer vi även erbjuda tyger av 100% bomull.

Tillval & beställning

Klicka på Beställ för att designa din skräddarsydda skjorta. Du kommer enkelt guidas igenom processen och få utförlig information om de olika tillvalen för bland annat passform, krage och manschetter.

Därefter tar du dina mått genom att följa tydliga instruktioner om hur du ska göra. Du matar enkelt in dina mått på vår sida och fortsätter till betalningen.

I nuläget tar vi endast emot betalningar via Swish. Vid betalningen kommer du hänvisas att swisha din summa till vårt swish-nummer 123-127 50 72. När din order har registrerats kommer du få ett mejl som bekräftar din beställning samt en sammanställning av din beställda skjorta.

Leveranstiden är mellan 2-3 veckor och skjortan levereras direkt till din dörr, utan extra fraktavgift.

Presentkort

Köp ett presentkort att ge bort! Det är en exklusiv och högst personlig gåva som garanterat passar mottagarens smak. När du beställer ett presentkort skickas en PDF av presentkortet till din mejl. Du kan sedan smidigt skriva ut kortet och ge bort. Du kan även välja att få presentkortet levererat hem till dig för en fraktavgift på 49 kr.  

Presentkortet är värt 599 eller 699 kr och löses enkelt in via vår hemsida eller vid möte med oss i utbyte mot en skjorta av baskollektionen respektive premiumkollektionen. Presentkortet är giltigt t.o.m 9/6 2021. 

 
Snowflakes.png
Presentkort SuitMeUF.jpg

Värd 599 eller 699kr