Betalning & frakt

Vi tar endast emot betalningar via Swish. Vid betalningen kommer du hänvisas att swisha din summa till vårt swishnummer 123-127 50 72.

För att underlätta för dig sparas din adress och kontaktuppgifter automatiskt så att din nästa beställning sker ännu smidigare! Gå till Mina adresser för att se och uppdatera din adress-information.

 

När din order har registrerats hos oss kommer du få ett mejl som bekräftar din beställning samt en sammanställning av din beställda skjorta. Du kan alltid logga in på ditt konto och klicka på Mina beställningar för att få en överblick av dina beställningar. Gå till Mina mått för att se dina senast inskrivna mått.

Leveranstiden är cirka 3-4 veckor och skjortan levereras direkt till din dörr, utan extra fraktavgift, om du är bosatt i Västerås. Vi kontaktar dig via de kontaktuppgifter du angivit vid beställningen för att komma överens om hur och när din beställning ska levereras. Vanligtvis leverar vi din beställning direkt till din dörr på en överrenskommen tid. 

 

För en adress utanför Västerås tillkommer en fraktavgift som motsvarar den rådande fraktkostnaden för spårbar försändelse via Postnord.